Війна забрала життя п'ятьох Героїв із області на заході України

0
Війна забрала життя п'ятьох Героїв із області на заході України
Сьогодні, 23 серпня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Дубик
З початком повномасштабного вторгнення одразу вступив до місцевої територіальної оборони. Після отримання важких поранень, опинився в госпіталі на території заводу «Азовсталь». Пройшов полон в Оленівці та на території росії. Повернувся на Батьківщину тільки після 200 днів ув’язнення. За три місяці, не дочекавшись повного одужання, знову повернувся до побратимів. Боронив державу у лавах 109-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Схід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Загинув 11 листопада 2023 року. У віці 60 років.



Богдан Обоїст
Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав територіальної оборони. Воював у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Загинув 18 серпня 2024 року. Йому було 35 років.



Олег Процайло
Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби. Був нагороджений почесним нагрудним знаком Збройних сил України «Золотий хрест». Загинув 19 серпня 2024 року. У віці 36 років.



Віталій Колосовський
Ще у 2015 році добровільно став на захист України. Захищав Батьківщину у складі 54-ої окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Був важко поранений на Донеччині і демобілізований. Помер 22 серпня 2024 року. Йому було 47 років.



Андрій Максимів
Був старшим солдатом та старшим водієм розвідувального взводу 2 стрілецького батальйону військової частини А7015. Загинув 18 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Невське, Луганська область.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні