У Польщі під час військових навчань боєприпас влучив у житловий будинок

0
У Польщі під час військових навчань боєприпас влучив у житловий будинок
Під час проведення стрільб у рамках спільних з Румунією військових навчань на полігоні у Польщі боєприпас рикошетом влучив у житловий будинок

Про це повідомляє ТСН з посиланням на командування ЗС Польщі.

"Минулої ночі (22 серпня - ред.) на стрільбищі Бемово Піске на полігоні Ожиш під час союзницьких стрільб за участю румунських військових рикошетом пошкоджено будівлю, розташовану поблизу стрільбища. Ніхто не постраждав. Справу розслідує військова жандармерія. Всі збитки будуть відшкодовані в найкоротші терміни", - йдеться у повідомленні.

Пресофіцерка 15-ї Гіжицької механізованої бригади Малгожата Місюкевич повідомила, що в ніч із четверга на п’ятницю на полігоні проходили планові нічні вогневі навчання.

"Під час них одна з куль румунського підрозділу потрапила в житловий будинок. На щастя, ніхто не постраждав", - сказала капітан Місюкевич.

Вона додала, що інформації про те, чи були в будинку на момент попадання снаряда мешканці, немає.

На місце аварії виїхав мер Бемово Піске, також там працює військова поліція, яка розслідує справу. Місюкевич запевнила, що всі збитки, завдані цією подією, компенсує армія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні