У Тайланді фанат путіна намагався згвалтувати корову

0
У Тайланді фанат путіна намагався згвалтувати корову
Днями суспільний резонанс викликала новина про російського туриста — фаната Путіна, який спробував зґвалтувати корову в Таїланді. 26-річного хлопця на ім’я Євген Кувшинов, який виїхав з Росії після початку повномасштабного вторгнення в Україну, було затримано поліцейськими Таїланду і тепер йому загрожує депортація.

Про це пише Телеграф.

У мережі з’явилися подробиці про Кувшинова. Хлопець виїхав із РФ у 2022 році. Спочатку він оселився в Туреччині, потім мешкав і працював у Дубаї, а в травні 2024 року влаштувався в Таїланді.

Також відомо, що Кувшинов зустрічався з бортпровідницею з Касабланки, але вона покинула його. Після цього росіянин звертався до Путіна та Трампа з проханням допомогти повернути його другу половинку.

Після інциденту з коровою в Таїланді, яку Євген Кувшинов "під кайфом" від наркотичних засобів та алкоголю намагався зґвалтувати, і яка його атакувала у відповідь, громадянину РФ загрожує депортація та мобілізація, від якої він утік два роки тому. До речі, раніше у своїх зверненнях до Путіна Кувшинов сказав, що готовий на все, якщо дівчина повернеться до нього. Він написав: "Передайте Путіну, що я готовий до будь-якого завдання. Мені потрібна Каута".

Тож цілком можливо, що після арешту в Таїланді Євгенія Кувшинова депортують до його рідної Саратовської області. А звідти він може потрапити під призов до армії і, як наслідок, опинитися в руках ЗСУ, які зараз активно беруть у полон російських окупантів на українській землі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні