Прем’єр-міністр України різко розкритикував дії ТЦК: що сталося

1
Прем’єр-міністр України різко розкритикував дії ТЦК: що сталося
Неприпустимо, щоб водіїв маршрутних автобусів знімали прямо з рейсу працівники Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК).

Про це сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час Години запитань до уряду у Верховній Раді України, пише УНІАН.

"Коли ТЦК знімають водіїв з бусу, то неприпустима ситуація. Коли їде рейсовий автобус і там водія забирають", - наголосив він.

При цьому додав, що попросить Міноборони попрацювати з ТЦК, щоб такі речі не повторювалися.

Також Шмигаль відповів на запитання народного депутата України Георгія Мазурашу, який зазначив, що його помічник, який добровільно пішов на фронт і зараз поранений перебуває в госпіталі, розповідає про ситуації, коли побратимів, які мають серйозні проблеми зі здоров’ям направляють на ВЛК у військових госпіталях , а їх "футболять" по кілька днів або доводиться їхати в інші медичні заклади.

Прем’єр- міністр України наголосив, що такі ситуації не повинні бути. "Ми прийняли всі документи, коли ВЛК має приходити до ліжка і військовослужбовець поранений взагалі немає ходити на ВЛК. Якщо це дійсно правда те, що ви кажете, то це означає, що система не працює. Я зразу даю завдання і прошу Міноборони спільно з МОЗ вжити заходів. Бо це абсолютно неприпустимо, коли поранений боєць має кудись ходити на ВЛК, десь вистоювати і щось випрошувати. Неможливо, неприпустимо", - наголосив Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
????????????ЗЕ-клоуна на нари за крадійство пенсій в пенсіонерів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні