Зеленський подякував військовим у День 33-річчя незалежності України

0
Зеленський подякував військовим у День 33-річчя незалежності України
24 серпня, у День Незалежності, президент Володимир Зеленський звернувся до українців, подякувавши всім, хто захищає свободу і майбутнє України.

Відеозвернення гарант опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Нам потрібен мир і спокій на наших землях. Вздовж усього нашого кордону протяжністю 6992 кілометри. На суші, на морі, у повітрі, всередині країни – усюди, де ми будемо стояти на варті своїх цінностей. Так, як це роблять наші воїни. На всіх напрямках фронту й державного кордону, який уособлюють прикордонні стовпи. А нашу волю й боротьбу символізують наші люди – наші захисники, наші опори. Ті, на чиїх плечах тримається Україна. Тримається в Харкові, Куп’янську, Запоріжжі, тримається на Херсонщині. У Покровську, Торецьку, Часовому Яру. На Лиманському, Сіверському, Краматорському, Курахівському, Времівському, Гуляйпільському та Оріхівському напрямках", - сказав він.



Президент у своєму зверненні зазначив, що незалежність України бореться завдяки зусиллям воїнів. Він подякував їм за їхню відвагу та роботу, підкресливши, що лише вони знають, скільки важкої праці, поту і крові стоїть за цифрами втрат ворога. Зеленський зазначив, що воїни зберігають і захищають незалежність України, навіть коли стикаються з великими труднощами.

Зеленський висловив подяку всім, хто підтримує воїнів і працює на благо України, включаючи медиків, рятувальників, волонтерів, поліцейських, фермерів, вчителів, учнів, а також українців як в країні, так і за кордоном. Він підкреслив, що незалежність України — це справа кожного, і вона має багато аспектів: економічну, енергетичну, духовну. Зеленський також згадав про важливість справедливості щодо нагород та вшанування героїв, як українців, так і іноземців, які борються за Україну.

Гарант підкреслив, що між Україною і ворогом має бути міцний кордон, але між українцями не повинно бути жодних розділень. Він зазначив, що незалежність є в кожному українці, і об'єднані, ми здатні перемагати. Зеленський відзначив, що незалежність проявляється в наших діях і стійкості, і що вона є частиною нашого щоденного життя. Він подякував усім українцям за їхню відданість і боротьбу, і привітав їх з Днем Незалежності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні