У рф співробітник банку викинув дружину з немовлям із вікна 16-го поверху, - ЗМІ

0
У рф співробітник банку викинув дружину з немовлям із вікна 16-го поверху, - ЗМІ
У Москві під вікнами житлового будинку були знайдені тіла жінки та дитини. Їх викинув з 16-го поверху чоловік, який працював у відомому для РФ банку.

Про це пише ТСН.

Телеграм-канали, близькі до силових структур РФ, повідомляють, що трагедія сталася у житловому комплексі "Лефортово парк". Чоловік не тільки викинув жінку і дитину з вікна 16-го поверху, але і почав викидати речі з квартири.

Згідно з інформацією в ЗМІ, затриманого звуть Олександр Ліпатов. До весни 2024 року він працював у Центробанку РФ або в іншому банку. Є припущення, що під час інциденту чоловік і його дружина могли бути під дією сильнодіючих речовин, але це не підтверджено. Після затримання чоловіка доставили до токсикологічного відділення НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні