Які рослини не можна тримати вдома

0
Які рослини не можна тримати вдома
Живі квіти і рослини позитивно впливають на людей та їх помешкання, насичуючи будинок киснем і позитивною енергетикою. Винятки становлять виткі рослини (крім виноградної лози).

Про це пише РадіоТРЕК.

Наші предки вважали, що вони залучають хвороби і сімейні чвари.

У той же час такі рослини добре захищають від лихого ока, так що краще місце для них – зовнішні стіни та вікна будинку. А якщо ви хочете вирощувати їх в кімнатах, не пускайте рослини витися по стінах і стелі, а спорудіть для них каркас, найкраще у вигляді кулі. Це дозволить прибрати негативний вплив рослини на енергетику будинку.

Також прикмети стверджують, що не можна вносити в будинок братки і пальми.

Небажано тримати в оселі ялинові гілки і дерева, хоча в новорічні свята допускаються виключення. І ні в якому разі не можна зберігати в кімнатах очерет і ковилу: ці рослини привертають нещастя, хвороби і навіть смерть.

Негайно слід викидати зів’ялі букети, а ось висушені пучки лікарських трав в будинку навпаки вітаються.

Ще одна сувора заборона на присутність у домі стосується штучних квітів з воску і пластика.

Народні прикмети
Не тримайте вдома ліани або ампельні види кімнатних рослин – чоловіки в родині не будуть затримуватися.

Пальми, подаровані кимось, а не вирощені власноруч, принесуть у дім велике горе.

Кактуси залучають в сім’ю пияцтво. На їх рахунок є ще одна прикмета – дівчина, що живе в будинку, де ростуть кактуси, приречена залишитися старою дівою.

Герань – рослина самотніх людей. Це марновірство, мабуть, виникло з любові до цієї квітки бабусь-пенсіонерок, тобто причину переплутали із наслідком.

Вірити чи ні народними прикметами про те, які квіти можна вирощувати вдома, – особиста справа кожного. Тут спрацьовує простий закон: якщо віриш у ці забобони – вони збудуться, якщо байдуже ставишся до прикмет – передбачені ними неприємності обійдуть тебе стороною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні