Україна атакувала аеродром «Енгельс»: у чому був задум

0
Україна атакувала аеродром «Енгельс»: у чому був задум
Українські дрони атакували російський Саратов та передмістя Енгельса, де розташований аеродром стратегічної авіації РФ - Ту-95 та Ту-160.

Про це пише УНІАН з посиланням на Defence Express.

Під час нальоту БПЛА влетіли у висотні житлові будинки. Зокрема, один з них поцілив у найвищу будівлю Саратова та усього Поволжя - 128-метровий 38-поверховий будинок житлового комплексу Volga-Sky. Ще один дрон влучив у верхні поверхи висотного житлового комплексу у самому Енгельсі.

За словами аналітиків, поки невідомо, які безпілотники були залучені для атаки, але на деяких відео вони помітили БПЛА типу "Бобер". Росіяни стверджують, що збили одразу 20 БПЛА.

"Цілком можливо, що задум цієї атаки полягав у тому, щоб накрити "Енгельс" під час перебування, злету чи посадки на ньому російських стратегічних бомбардувальників, які брали участь у сьогоднішньому обстрілі України", - припускають експерти.

Як відомо, сьогодні загарбники для атаки на Україну піднімав у повітря щонайменше 11 Ту-95МС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні