Росія планує деблокувати завод в українському місті

0
Росія планує деблокувати завод в українському місті
На Харківському напрямку ситуація залишається складною, оскільки ворог штурмує позиції українських захисників. Водночас ЗСУ успішно відбивають атаки окупантів, проводять контратаки та вживають заходів для укріплення оборони.

Про це повідомилии в ОТУ "Харків".

У районі населеного пункту Глибоке російські війська перегруповують штурмові групи 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії, евакуює ліквідованих солдатів та забезпечує логістику. Поблизу Лукʼянців противник намагається відновити боєздатність, аби продовжити штурмові дії.

В районі Стариці та Огірцевого російські сили проводять інженерне обладнання захисних споруд на позиціях 41-го мотострілецького полку 72-ї мотострілецької дивізії та облаштовують стартові позиції для БпЛА у лісовому масиві.

У Вовчанську окупанти використовують безпілотники для повітряної розвідки, нарощують систему зв’язку і готуються до відновлення штурмових дій. Їхні основні цілі – відновлення втрачених позицій, деблокування Агрегатного заводу та розширення зони контролю.

"Протягом минулої доби відбулося 4 бойових зіткнення. Окупанти завдали 3 ракетні удари та 2 авіаудари з використанням 1 КАБу та 2-х некерованих авіаційних ракет. Також завдали 48 ударів дронами-камікадзе та 341 раз обстріляли позиції Сил оборони України. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська", - розповіли військові.

Сили оборони України активно протидіють ворогу, завдаючи значних втрат у живій силі, озброєнні та техніці. За минулу добу ворог втратив 93 окупанта.

Також знищено і пошкоджено 77 одиниць озброєння та військової техніки:
- 2 танки,
- 2 бойові броньовані машини,
- 12 артилерійських систем,
- 9 автомобілів,
- 6 одиниць спеціальної техніки,
- 46 БпЛА.

Крім цього, українські захисники знищили 46 укриттів для ворожих військ та 3 місця зберігання боєкомплекту РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні