Відома українська блогерка розповіла про невиліковний діагноз у 3-річної дитини

0
Відома українська блогерка розповіла про невиліковний діагноз у 3-річної дитини
Популярна українська блогерка Дарія Пазюк, більш відома як Баба Даша, розповіла про невиліковний діагноз у сина.

Про це пише ТСН.

Хлопчикові нині три роки. В інтерв'ю Славі Дьоміну блогерка розповіла, що почала бити на сполох, коли дитина не розмовляла, не показувала, чого вона хоче, не вказувала жестами. Врешті, виявилося, що в сина Пазюк сенсорно-моторна алалія. З цим діагнозом, який повністю не виліковується, діти не говорять та не розуміють мовлення.

"У нас сенсорно-моторна алалія. Деякий час я просто не вірила в цей діагноз, я не приймала, я всім казала, що з моєю дитиною все добре. Дитина не реагує, ти його кличеш, а він не реагує. Він гудить, не тицяє пальчиком, не каже, що він хоче, на рівному місці він влаштовує істерику, може зациклюватися на чомусь одному. Алалія та аутизм схожі, але це не аутизм", — розповіла блогерка.



За словами Даші, вони з сином працюють зі спеціалістами. Наразі в хлопчика неабиякий прогрес у лікуванні, зокрема, нещодавно він вперше сказав слово "мама". Також зірка Мережі зазначила, що не опускатиме рук і зробить все можливе, аби в її сина було повноцінне життя.

"Зараз у Тьоми шалений прогрес, бо ми багато чого робимо. Мені пишуть: "Як ви впоралися, як морально, що робили?". Я кажу, що знаю, як складно, але треба прийняти. У тебе вже така дитина, але вона найкраща, все буде добре. Якщо ти не віриш у свою дитину, хто буде вірити?" – поділилася блогерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні