В Україні з вересня будуть по-новому вручати повістки

3
В Україні з вересня будуть по-новому вручати повістки
Згідно з оновленими нормами законодавства, повістки будуть вручати не лише особисто, але й за допомогою рекомендованих листів з описом вмісту.

Про це йдеться у постанові від 16 серпня, в якій Кабмін затвердив зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, пише ТСН.

Оновлені повістки будуть роздруковані на бланку або сформовані за допомогою Єдиного державного реєстру призовників. Ці документи матимуть таку саму юридичну силу, як і традиційні бланки.

Подробиці про оновлені повістки у вересні
Тож, коротко про інновації щодо повісток:
- кожну повістку засвідчує особистим підписом керівник ТЦК та СП; - кожний такий документ буде скріплений гербовою печаткою;
- від вересня запровадять кваліфікований електронний підпис керівника ТЦК на повістках, сформованих електронним шляхом, а також QR-код, що дозволить швидко перевірити дійсність документа.

Як раінше уточнив керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони України Олег Берестовий, повістки сформовані з електронного реєстру, можна буде перевірити через мобільний застосунок "Резерв+".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1. Кваліфікований електронний підпис повинен був діяти з 17 липня 2024 року, а він не діяв і не діє. Виходить що ТЦК порушують і порушували закон.
2. Працівники тцк по вносили в електронні системи помилки, на яких тепер тцк заробляють гроші
Відповісти
Я от не можу одного зрозуміти.
Якого біса вони не вручають нардепам та верховній раді, якщо це корупційне коло яке породжується багато років
Відповісти
Видаляєте коментар,правда в очі коле?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні