На фронті загинули двоє молодих військових з Волині

0
На фронті загинули двоє молодих військових з Волині
На Харківщині загинув Герой з Волині Роман Калінчук.

Про це повідомив очільник Ратнівської громади Віталій Бірук.

Під час виконання бойового завдання на території загинув старший солдат Калінчук Роман Олександрович, 14.08.1997 р.н., з села Броди.

«Щирі співчуття висловлюємо родині.Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Роману Калінчуку. Його відданість, мужність та жертовність ніколи не будуть забутими...» - зазначає Віталій Бірук.



Війна забрала життя ще одного Захисника з Волині, жителя села Раків Ліс Рабого Дмитра Володимировича, 1992 року народження.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Відомо, що Герой загинув 27 серпня 2024 року в Донецькій області під час виконання бойового завдання.

«Тяжко прийняти втрату солдата, доброї людини, нашого односельчанина, завдяки якому ми досі живі та маємо можливість боротися за своє існування, змиритися із загибеллю – неможливо.

Щирі співчуття рідним родині нашого Дмитра Володимировича. Нехай пам'ять про нашого Захисника живе вічно серед нас. Спочивай з миром і спокоєм, Герою, якого не судилося дочекатися. Царство Небесне Загиблому! Вічна Пам'ять Герою!» - висловлюють співчуття рідним Героя у громаді.

Деталі зустрічі кортежу із тілом та поховання Загиблого повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні