На Волині помер директор найбільшої меблевої фабрики

0
На Волині помер директор найбільшої меблевої фабрики
На 59-тому році життя помер директор медбевої фабрики на Волині «Гербор-Холдинг» Олег Борбелюк.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Сумну звістку повідомили зранку у середу, 28 серпня.

«Сьогодні, 28 серпня, не стало директора «Гербор-Холдинг» Олега Борбелюка. Співчуття рідним та царство небесне покійному», - йдеться у дописі.

У Володимирській міській раді повідомили, що помер волинянин на 59-ому році життя після тривалої боротьби із важкою хворобою.

Олег Васильович Борбелюк народився 3 березня 1966 р. у Володимирі-Волинському. Свою трудову діяльність розпочав з 1986 року верстатником 2-го розряду цеху щитового паркету Володимир-Волинського лісгоспу. З 1995 року і донині очолював Товариство з обмеженою відповідальністю «Гербор-холдінг», яке відоме в Україні та далеко за її межами своєю меблевою продукцією. Був депутатом Волинської обласної ради двох скликань, членом виконкому міської ради. У нього залишилась дружина та дві доньки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні