На заході України 29-річна жінка спалила прапор України

0
На заході України 29-річна жінка спалила прапор України
На Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України.

Про це повідомляє обласна поліція.

Зазначається, що відео з камер спостереження із зафіксованим на ньому спаленням українського стягу виявили у соціальних мережах працівники управління кримінального аналізу ГУНП в Хмельницькій області.

За виявленим фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження, в ході розслідування якого встановили, що зловмисницею є 29-річна мешканка Летичева.

За свій вчинок жінка понесе відповідальність відповідно до ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України "Наруга над державними символами". Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційного нагляду на строк до трьох років чи позбавлення волі на той самий строк.

Наразі працівники поліції встановлюють усі обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні