Путіну нізащо не можна довіряти, - Буданов

0
Путіну нізащо не можна довіряти, - Буданов
Трагедія під містом Іловайськом (Донецька область) показала, що російському диктатору Володимиру Путіну не можна довіряти.

Про це написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов у Facebook.

Він зазначає, що сьогодні, 29 серпня, виповнюється десять років відтоді, як Україну приголомшила страшна звістка про підступний розстріл українських військових, шлях яких пролягав через соняшникове поле. За його словами, тому традиційним символом пам’ятного дня став соняшник. При цьому нагадав, що були домовленості про вихід українських військових "зеленим коридором", але їх розстріляли.

"Тоді ці події стали величезним уроком – Путіну нізащо не можна довіряти, будь-який компроміс із ним – це пастка", - наголосив Буданов.

Він нагадав, що у серпні 2014 року під містом Іловайськ розгорнулась одна з найстрашніших для українського війська битв у війні з рашистською нечистю, що тривала майже місяць.

"Вона перетворилася на наймасштабнішу трагедію часів АТО (ООС). У вогневому мішку опинилися організовані колони українських бійців, які почали виходити так званим "зеленим коридором". Насправді ж коридор став дорогою смерті. Російські війська порушили домовленості та відкрили вогонь на знищення, розстрілявши українські колони на марші. Сотні військових і добровольців загинули, десятки зникли безвісти", - написав Буданов.

При цьому наголосив, що помста за вбитих буде обов’язково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні