Колишній міністр України отримав поранення на фронті

0
Колишній міністр України отримав поранення на фронті
Колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який наразі проходить службу у лавах ЗСУ, заявив, що отримав поранення унаслідок атаки ворога.

Про це він написав на фейсбук-сторінці, передає Еспресо.Захід.

Отримав поранення на День Незалежності України
"Україна не відпускає…24 серпня ворог вдарив по позиції нашого батальйону двома КАБами. Цього разу мені пощастило: перебита кістка, понад 10 осколків у тілі, проте живий. Матиму тепер два дні народження на рік: від батьків, і від України", - зазначив Омелян.

Попереду на ексміністра очікує лікування та реабілітація.

Що відомо про Володимира Омеляна
Володимир Володимирович Омелян - український дипломат, міністр інфраструктури України (2016—2019), політичний експерт. Народився 30 січня 1979 у Львові. Закінчив Львівську академічну гімназії при університеті "Львівська політехніка", 2000 року закінчив Львівський університет ім. Франка, бакалавр за спеціальністю "Фінанси, міжнародні відносини". 2001 року закінчив Львівську політехніку за спеціальністю "Економіка і підприємництво".

У 2022 році приєднався добровольцем до лав ЗСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні