Військовий ЗСУ розповів про важку ситуацію на фронті

0
Військовий ЗСУ розповів про важку ситуацію на фронті
Боєць ЗСУ Євген Ієвлєв із позивним "Шейх" розповів про важку ситуацію на східному фронті в районі Покровська та Торецька.

Про це він розповів в етері Еспресо.

Він зазначив, що ситуацію змінюється тричі на день. У ворога не помічено жодних послаблень позицій чи зменшення кількості техніки та особового складу. В останні два місяці противник постійно штурмує, не роблячи паузи на перегрупування чи ротації.

"Не можна сказати, що у ворога є дефіцит чи БК, чи особового складу. І я знаю, що це відбувається як на нашому Торецькому напрямку, так і у побратимів на Покровському напрямку, тобто ситуація дійсно доволі складна і причина цієї складності не одна, дуже багато сприяє цьому. І певні географічні властивості, на які розраховували, що ворог на них не сунеться, не піде, на превеликий жаль… Те саме, що казати про локальних командирів наших: командири взводів, командирів рот, їхня думка трошки не справдилася, і ворог іде в навалу, лізуть з усіх щілей", - наголосив захисник.

За його словами, окупанти постійно просуваються уперед, не вибудовуючи жодної оборони. Ієвлєв пояснив, що облаштувати позиції можна, коли лінія фронту відфіксовується більше ніж на декілька тижнів. Однак зараз, якщо дивитись на карту, росіян щодня є просування, а тому кожного дня ніхто не буде копати нові окопи й облаштовувати нові позиції.

"Але ви можете відносно Deep State уявити і подумати про те, яку кількість позицій ми готували, яку зайняв ворог. Тобто там дійсно є позиції, які були заготовлені нами. З погляду географічних властивостей і виходу на більш вигідні рубежі, напевно, з погляду військової науки воно так і є, але ви ж подивіться, з якою швидкістю, яка кількість населених пунктів, на жаль, відходить під окупацію ворога. Єдине, що мотивує хлопців, які знаходяться з нами, це те, що хочеться вірити, що у командування є якийсь план, і що все це йде за планом нашого командування, бо якщо ні, то ситуація доволі неприємна", - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні