На фронті, через рік після чоловіка, загинула українська військова

0
На фронті, через рік після чоловіка, загинула українська військова
У четвер, 29 серпня, в Києві на Майдані Незалежності відбулось прощаються з активісткою "Правого сектору" та військовою 67-ї окремої механізованої бригади Наталією Кузнєцовою на позивний "Іранка".

Про це пише Телеграф.

Відомо, що на прощання зібралось багато людей: знайомих, родичів та побратимів. Усі відали шану захисниці України та пролили гіркі сльози.

Наталія була завзятою патріоткою, яка пройшла Майдан, а з початку повномасштабного вторгнення стала на захист держави, як і її чоловік. Вона у березні 2023 року отримала орден "За мужність" III ступеня від Президента Володимира Зеленського. Дівчина кілька років очолювала Чернігівський осередок "Правого сектору".

Відомо, що чоловік Наталії Кузнєцової – сотник “Правого сектору”, військовослужбовець Віктор Панаско із позивним “Іранець”, який також боронив Україну. Він загинув під Бахмутом Донецької області у травні 2023 року.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні