За якої умови путін може просити про мир

0
За якої умови путін може просити про мир
Основні зусилля країни-агресора Росії протягом останніх місяців спрямовані на просування у Донецькій області та забезпечення безпеки на території так званої "ДНР". Кремлівський диктатор Путін розуміє, що втримати наступальний потенціал в зимовий період його армії буде складно, тому на досягнення мети закладає ще 10-12 тижнів.

Про це SkyNews повідомив військовий аналітик і віцемаршал авіації у відставці Шон Белл, пише Главред.

За його словами, ключовою для подальшого розвитку подій буде ситуація на Покровському напрямку.

Окупаційні війська попри великі втрати, понад тисячу військових на день, продовжують повільно, але стабільно просуватися вперед. Покровськ для ворога є стратегічно важливим, як і для українських військ.

Якщо росіянам вдасться до трьох місяців захопити це місто, Белл вважає цілком можливим те, що Путін покаже реальну готовність вести переговори про припинення війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні