Помер заслужений лікар із заходу України

0
Помер заслужений лікар із заходу України
На 67-му році життя помер заслужений лікар України, громадський діяч, депутат облради кількох скликань і очільник Солотвинської тергромади Манолій Піцуряк.

Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Прикарпаття у скорботі…Передчасно помер зЗаслужений лікар України, громадський діяч, депутат обласної ради кількох скликань та голова постійної комісії облради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, очільник Солотвинської територіальної громади Манолій Піцуряк", – написала Онищук.

Що відомо про Манолія Піцуряка
Манолій Васильович народився 5 листопада 1957 року на Буковині. Все життя присвятив громадській діяльності та роботі у медичній сфері, був добрим і знаним на Прикарпатті лікарем.

"За порадами і допомогою до нього часто зверталися і друзі, і знайомі. Передчасна смерть Манолія Піцуряка – важка втрата для всієї області. Висловлюю щирі співчуття родині та рідним Манолія Васильовича. Нехай Господь допоможе пережити гіркий біль втрати близької людини. Вічна та світла пам’ять Манолію Піцуряку…", – додала очільниця ОВА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні