Відома українська ведуча поскаржилася на погіршення стану здоров'я

0
Відома українська ведуча поскаржилася на погіршення стану здоров'я
Ведуча каналу "1+1 Україна" Катерина Осадча розповіла про погіршення стану здоров'я.

Про це ведуча розповіла в Instagram, пише ТСН.

Вона опублікувала селфі на тлі стін медичного закладу. Катерина не стала вдаватися в подробиці лише зазначила, що їй був необхідний рентген.

Особливо ведуча закцентувала увагу на професійності українських медичних закладів у часи постійного вимкнення світла і загроз з боку РФ. Як зауважує Осадча, за кордоном за таких само умов всі лікарні були б вже давно зачинені, а лікування було б лише у руках пацієнта. Тож, знаменитість подякувала за незламність і готовність допомогти, попри будь-які перешкоди.

"10 вечора, світла немає в усьому районі, треба зробити рентген, на рецепції вибачаються, що світла немає, тому зроблять КТ, він підключений. За півгодини видали диск з КТ-висновком і всі рецепти, сказали куди їхати за ліками в цю пізню пору. Для розуміння, будь-де за кордоном я б сиділа в черзі довжиною в життя, якщо б не помирала, а за відсутності світла – всі б пішли лікуватися самостійно. Просто людське дякую за незламність", - наголосила зірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні