Після якого переказу ПриватБанк обов'язково заблокує вашу картку

0
Після якого переказу ПриватБанк обов'язково заблокує вашу картку
В Україні банки масово блокують картки клієнтів після операції з криптовалютою на p2p платформах (де розрахунок відбувається з однієї картки фізособи на картку іншої фізособи). Такий спосіб розрахунку часто використовують шахраї, тобу банк може сприймати операції як участь в шахрайських діях.

Про один з таких випадків клієнт ПриватБанку написав на спеціалізованому форумі Мінфін, пише OBOZ.UA.

"Я перевів гроші за криптовалюту, а людина від третьої особи скинула мені скріншот листування на біржі Binance. Відразу після переказу мою карту було заблоковано, оскільки особа, яка перевела гроші, поскаржилася на мене – на шахрайство", – написав клієнт "Привату".

Клієнт банку зв'язався зі службою підтримки Binance і надав докази блокування картки через продаж криптовалюти. Його заблокували на Binance. Потім українець звернувся до служби підтримки ПриватБанку та надав скріншоти листування з криптобіржі.

"Після розгляду моєї справи мені повідомили, що я маю повернути кошти, оскільки вони були скинуті від третьої особи. Мій рахунок було заблоковано. Я написав заяву в поліцію, де мені відповіли, що це адміністративна справа і мені потрібно звернутися до суду, щоб розібратися із ПриватБанком", – розповідає клієнт.

Пізніше клієнт банку зазначив, що в ПриватБанку йому відповіли: "Банк змушений обмежити співпрацю з вами. Нами було виявлено факт надходження на вашу картку коштів, пов´язаних з шахрайськими операціями. І разом з тим рішення може бути змінено після розгляду питання правоохоронними органами. Рекомендуємо вам звернутися до них".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні