Начальник штабу ЗСУ розповів про загрозу падіння українського міста

5
Начальник штабу ЗСУ розповів про загрозу падіння українського міста
Якщо на російсько-українському фронті нічого не зміниться, то після Покровська росіяни підуть на Слов'янськ і Краматорськ.

Про це розповів начальник штабу бригади "Азов" Богдан Кротевич в розмові з The Times, пише УНІАН.

Два тижні тому, коли російський наступ на Покровськ небезпечно прискорився, його бійців перекинули з Лиману в Нью-Йорк. Військовий не розуміє рішення зупиняти російський авангард "в лоб".

"Ми повинні були б наступати від Нью-Йорка, через виступ, і оточити їх. Натомість ми самі потрапимо в оточення. Перевага росіян у живій силі тут величезна. Вони звикли висилати невеликі підрозділи з двох-чотирьох солдатів, щоб зв'язати противника на землі, і поки ми бігаємо за чотирма хлопцями, вони просуваються в іншому місці. Тактика самогубна, але ефективна. І вони можуть собі це дозволити. У них 120 мільйонів людей", - пояснив Кротевич.

Військовий показав журналістам зняті з повітря кадри близького зіткнення - українські бійці підпалили шини, щоб викурити російських загарбників з підвалу. "Вони втрачають тут багато людей, набагато більше, ніж ми. І все одно вони продовжують прибувати. У Курську вони кидають артилерію і бригади, щоб утримати свої позиції", - додав Кротевич.

За його словами, втрата Покровська не повинна означати втрату України чи навіть Донбасу, однак час на зміну курсу спливає. "Якщо нічого не зміниться, після Покровська росіяни підуть на Слов'янськ і Краматорськ. У 2014 році вони знаходилися у "м'якій окупації". Цього разу вона не буде такою м'якою", - підкреслив боєць.

Солдат 93-ї механізованої бригади Євген, який брав участь у битві за Бахмут, сказав журналістам, що Покровськ впаде набагто швидше. "Чесно кажучи, я ніколи не бачив нічого подібного. Все розвалюється так швидко", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за трикратне крадійство пенсій крадіяку-скотиняку зе-клоуняку з хряком-порошеняком повісити за ноги на гілляку!!!!
Відповісти
ebushkino.xyz
Відповісти
ebzona.icu (compos.ev.q.pi40i.n.t.e.rloca.l.qs.j.y)
Відповісти
Нет доверия магазинам?
Kraken kraken сайт – крупнейшая приватная
платформа в странах СНГ и
РФ! Наш маркетплейс предлагает ряд уникальных функций,
включая обмен валют, например
Bitcoin на Qiwi. Присоединяйтесь к нам для безопасных и быстрых покупок!
Мы работаем круглосуточно без перерывов.

кракен зеркало
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні