Ніхто не буде шукати справжнього вбивцю Фаріон, - адвокат підозрюваного

0
Ніхто не буде шукати справжнього вбивцю Фаріон, - адвокат підозрюваного
Поліція не шукає справжнього вбивцю мовознавиці Ірини Фаріон.

Таку думку висловив Ігор Сулима – адвокат підозрюваного у вбивстві В’ячеслава Зінченка, повідомляє Апостроф.

За словами адвоката, незважаючи на те, що його підзахисний заперечує свою провину, не знайдено зброю, з якої зроблено смертельний постріл, навіть мотиви невідомі, з його клієнта цілеспрямовано роблять обвинуваченого у вбивстві. Поліція не шукає справжнього вбивцю, вважає адвокат.

"Сьогодні складається така ситуація – є підозрювана особа. За його затримання отримані премії, підвищення, і ніхто не буде шукати справжнього вбивцю. Тому слідчі органи всі докази підганяють під підозрюваного", - сказав Сулима.

Він зазначає, що навіть історія із пістолетом "Форт-12", знайденим в рамках розслідування у менеджера "Дніпромлин" у Дніпрі, дуже заплутана.

На думку Сулими, він не має жодного стосунку до справи, й інформація про те, що пістолет знайшли в будинку у нібито сестри Зінченка, не відповідає дійсності, оскільки у хлопця немає сестри. Також незрозуміло, яке відношення ця жінка має до підозрюваного. Хоча правоохоронні органи намагаються прив'язати цю травматичну зброю до справи, додає Сулима.

"Його ДНК зараз будуть "ліпити" де можна і де не можна. Це звичайна практика. Ось, наприклад, історія з червоними рукавичками, схожими на ті, що були на вбивці Фаріон і які фігурують у справі. Людина, яка вчиняє злочин, не буде таке зберігати. Викинути дорогий пістолет, але залишити дешеві рукавички – це зі світу казок. Напрошуються висновки про те, що це все постановка", - підкреслює адвокат.

Він вважає, що його підзахисний потрапив у цю історію тільки тому, що зовні схожий на описуваного вбивцю, і на його місці міг опинитися будь-хто.

"В'ячеслав готовий довести свою невинуватість, навіть незважаючи на те, що йому доведеться просидіти в СІЗО не один місяць, а то й рік. Йому не змінять запобіжний захід після 60 днів, це навіть не обговорюється. Інша справа, що на його адресу надходили серйозні погрози. І це при тому, що його провина не доведена. З мотивом теж не все зрозуміло", - заявив Сулима.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні