Яке місто хоче захопити рф перед наступом на Покровськ

0
Яке місто хоче захопити рф перед наступом на Покровськ
Росіяни зможуть розвернути наступ на Покровськ, якщо їм вдасться захопити Селидове, де зараз точаться жорсткі бої.

Про це сказав військовий оглядач Денис Попович в інтерв’ю на Radio NV.

"Бої у місті (Покровську – УНІАН) цілком ймовірно, що будуть, оскільки ворог буде намагатися далі просуватися. Але на сьогоднішній день в нього є інше завдання. Вони далі намагаються штурмувати Селидове, оскільки це необхідно, щоб забезпечити наступ на Покровськ. Вони намагаються далі розширювати свій фланг, забезпечуватисвої фланги, розширювати цей виступ Покровський з півдня", - сказав Попович.

За його словами, російські війська атакують у бік Невельського, у бік Красногорівки, Галицинівка - в центрі уваги.

"Там є загроза оточення певного угруповування наших військ, яке знаходиться якраз в районі цих населених пунктів", - вважає Попович.

За його версією, надалі виникне загроза і для Курахового в разі просування росіян.

"В разі захоплення Селидового, яке тримається на сьогоднішній день, і там доволі жорсткі бої йдуть, вони зможуть розвернути вже наступ на Покровськ. До якого й так залишаєтся близько 10 км", - сказав оглядач.

Він впевнений, що цивільним варто покинути Покровськ, оскільки штурми росіянами українських міст зокрема Часового Яру, Бахмута, Мар’нки й інших свідчить, що населені пункти йдуть "під знос".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні