На сході померли двоє Героїв з Волині

0
На сході померли двоє Героїв з Волині
Другого вересня на Харківщині помер 47-річний захисник з Луцька Олександр Матвійчук.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Матвійчук Олександр Сергійович, 03.01.1977 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду начальника обслуги взводу звукометричної розвідки батареї управління артилерійської розвідки.

Старший сержант Матвійчук Олександр Сергійович помер 2 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Шевченкове Харківської області.

У госпіталі на сході України помер солдат Олексій Сіряченко, рідні якого – переселенці, які проживають у селі Дігтів Володимирського району.

Про це повідомив у телеграмі мер Володимира Ігор Пальонка.

«На жаль, у громаду надійшла іще одна сумна звістка – пішов з життя солдат Сіряченко Олексій Миколайович, 1990 р.н.

Військовослужбовець гідно виконував обов’язок із захисту незалежності та територіальної цілісності держави з червня 2022 року. Його серце зупинилось 1 вересня у госпіталі на сході України», – йдеться у дописі.

Олексій Сіряченко був з числа внутрішньо переміщених осіб, для яких Володимирська громада стала прихистком. Рідні померлого нині проживають у селі Дігтів.

Про день та час прощання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні