В українському місті на пляжі знайшли мертвих дельфінів

0
В українському місті на пляжі знайшли мертвих дельфінів
У тимчасово окупованому Маріуполі знову виявили мертвих дельфінів на пляжі. Це вже не перший випадок, коли місцеві жителі знаходять загиблих морських ссавців на узбережжі міста. Тривожні знахідки свідчать про серйозні екологічні проблеми в регіоні.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

Причина цього явища криється в руйнуванні природної екосистеми Азовського моря, що стало наслідком дій російських окупантів. Однією з основних причин забруднення є постійне скидання каналізаційних стоків у море. Це значно погіршує якість води і впливає на здоров’я морських істот.

Ще однією проблемою є річка Кальчик, яка пересихає і перетворюється на болотисту ділянку. Вона забруднена сміттям і шлаком, які використовувалися для будівництва перекриттів. Оскільки річка впадає в море, всі ці забруднювальні речовини потрапляють у води Азовського моря, що тільки погіршує екологічну ситуацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні