День, коли таємне стає очевидним: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 вересня

0
День, коли таємне стає очевидним: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 вересня
Можна буде побачити перші результати докладених раніше зусиль, які останнім часом могли здаватися марними – сьогодні нарешті з'являться їхні перші «сходи». Час впливає на психіку: багато кого з нас відвідає дратівливість, а, можливо, і агресивність, яка може ускладнити взаємини з оточенням і розпалити стосунки в сім'ї чи колективі.

Про це пише ТСН.

Овен
Необхідно максимально уважно ставитися до свого здоров'я: за найменших сигналів про нездужання, які надсилатиме організм, треба згадати, що будь-якому захворюванню легше запобігти, ніж лікувати.

Телець
Думати, що кажеш, треба завжди, але сьогодні особливо важливо притримати язик: різкі слова, навіть сказані ненароком, можуть образити близьку людину, а загладжувати вину доведеться довго і старанно.

Близнята
У роботі сьогодні необхідно продемонструвати цілеспрямованість та характер: вони знадобляться для подолання труднощів, які можуть виникнути в цей час – здаватися на їхню милість не можна.

Рак
Спробуйте провести психологічний експеримент: ненадовго – хоча б на цей день – скажіть "ні" властивій вам поступливості та дайте відсіч тим, хто спробує вас образити – на майбутнє вони зарічуться це робити.

Лев
Професійний успіх чекає на тих, хто зможе зосередитися на роботі, не відволікаючись на порожні розмови та листування в месенджерах, інакше відпущена вам енергія буде витрачена даремно.

Діва
Необхідно максимально обережно поводитися з грошима: не вкладати їх у сумнівні заходи, не купувати речі, без яких можна обійтися, та ретельно перераховувати отриману в супермаркеті решту.

Терези
Категорично не рекомендується в цей час з'ясовувати стосунки з рідними та близькими: порозумітися не вдасться, а от вступити в тривалу і безглузду конфронтацію можна буде цілком.

Скорпіон
Не сприймайте критику на свою адресу як удар по самокритиці: оточення має право висловити свою думку про ваші вчинки, а вам лише потрібно зробити з його слів правильні висновки.

Стрілець
Від вчинків, які ви здійсните цього дня, значною мірою залежатиме ваше – щасливе чи не дуже – найближче майбутнє, тому намагайтеся не допускати легковажних дій.

Козоріг
Не виплескуйте негативну енергію на людей, що перебувають поряд із вами, краще направте її в мирне русло — наприклад, влаштуйте генеральне прибирання або займіться спортом.

Водолій
Гарний день для починань: можна давати старт новим професійним проєктам та відкривати свій бізнес – зірки подбають про те, щоб обставини для цього склалися сприятливим чином.

Риби
Почніть день із занять спортом – він не тільки сприятливо позначиться на фігурі та фізичній формі, а й дасть необхідний для роботи заряд бадьорості, який дозволить переробити безліч справ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні