Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні

0
Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні
Війна РФ проти України може закінчиться уже 2025 року, у межах - від травня до жовтня.

Такий прогноз озвучив індийський астролог Кушал Кумар, якого назвали "Нострадамусом", пише ТСН з посиланням на Daily Star.

Однок він попередив, що перед кінцем буде загострення, яке може розпочатися у вересні 2024 року.

"Існує ймовірність безпрецедентно жахливо розширеного сценарію війни у ​​вересні 2024 року, який може охопити період аж до кінця поточного 2024 року, а у травні 2025, найімовірніше, станеться врегулювання ситуації. Але з середини жовтня 2024 року може бути ще один сюрприз. Це може спричинити до оточення сил, коли лінії постачання будуть або обмежені, або навіть заблоковані. І це може викликати сумну ситуацію", - попередив він.

За його прогнозом, війна на морі стане "однією із найбільш гарячих точок війни в усьому світі".

"Війна на морі, що охоплює одну з гарячих точок світу, може відкриваючи новий фронт. Як було сказано, у травні 2025 року або приблизно в травні 2025 року на основних фронтах може запанувати спокій, десь у будь-який час - із середини травня до середини жовтня 2025 року", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні