У Львівській області затримали 8 чоловіків: що сталося

0
У Львівській області затримали 8 чоловіків: що сталося
Правоохоронці Львівщини затримали 8 учасників злочинної організації, які займались виробництвом та збутом особливо небезпечних наркотиків. Злочинну організацію створив львів’янин, залучивши до неї ще сімох жителів Львівщини та мешканця Черкас.

Про це 4 вересня повідомили у прокуратурі Львівської області.

“У спеціально пристосованих приміщеннях та земельних ділянках учасники угруповання організували вирощення особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Учасники угрупування налагодили безперервний процес вирощування та виробництва наркотиків, що дозволяло їм виготовляти та збувати заборонені речовини впродовж усього року”, — йдеться у повідомленні.

Продавали наркотики гуртом та в роздріб у декількох областях країни. Збували, надсилаючи через поштового оператора.

Попередньо встановлено, що їхній щомісячний дохід становив близько 2 млн грн. Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 30 кг канабісу, а також близько 400 кущів коноплі. Також вилучили технологічне обладнання нарколабораторії, чорнові записи, мобільні телефони та інші речові докази.

Уже затримали 8 учасників злочинної організації, серед яких – лідери та члени угрупування. Їм повідомили про підозру, а також обрали запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні