Відомий гурт з України продовжує працювати з росіянами під час війни

0
Відомий гурт з України продовжує працювати з росіянами під час війни
Популярний гурт із Харкова "Пошлая Молли", попри війну в Україні, співпрацює з росіянами та продовжує заробляти кроваві рублі.

Про це пише ТСН.

Це стало відомо після того, як колектив випустив нову за понад два роки пісню, яка отримала назву "Адская Колыбельная". До слова, трек виконується повністю російською мовою. Українців у Мережі обурило те, що гурту продовжує заливати композиції на російські платформи, за прослуховування з яких заробляє кроваві рублі і, звичайно ж, платить податки. І це тоді, коли країна-агресорка щодня обстрілює Україну ворожими снарядами, які купуються за державний кошт.

Та не лише це обурило українців. Виявилося, що "Пошлая Молли" ще й продовжує співпрацювати з росіянами. Під прем'єрою нової пісні вказується, що вона була створена завдяки креативній студії Indigo Flow, яка розташована у Санкт-Петербурзі, Росія.

До слова, новий трек гурту вже встиг потрапити в український топ прослуховувань. Що цікаво, на композицію реагують по-різному. Тим не менш, українці не мовчать та дорікають колективу за те, що той, попри війну, не розірвав всі зв'язки з країною-агресоркою.

Зазначимо, "Пошлая Молли" – український гурт, заснований у Харкові. Колектив здобув свою популярність саме в Росії, де до повномасштабної війни активно гастролював. З початком російського вторгнення учасники гурту покинули РФ. Вони засудили війну та навіть виступали на благодійних концертах. Однак це не заважає їм підтримувати зв'язок з росіянами та співати російською.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні