Чому рф почала частіше бити по Україні балістикою

2
Чому рф почала частіше бити по Україні балістикою
Військовий експерт Валерій Рябих наголосив, що при оголошенні тривоги з балістичною загрозою у людей є лише кілька хвилин, щоб пройти до укриття. Він нагадав, що росіяни таким чином продовжують тероризувати українське населення.

Про це він сказав в етері телеканалу Еспресо.

"Ворог не здатний швидко виконати завданням на полі бою, тому веде гібридні дії. Одним з таких проявів є використання потужних балістичних ракет, які завдають перш за все шкоди мирному населенню. Ці дії мають на меті вплинути на населення України та її здатність до опору", - сказав Рябих.

За його словами, "Іскандер" може завдавати ударів на відстань до 500 км.

"Цю ракету важко завчасно виявити, відреагувати та збити. В Україні є небагато локацій, здатних ефективно боротися з балістичною загрозою. "Іскандер" може досягти цілі на максимальній дальності приблизно за 260-270 секунд. "Іскандер" запускається з наземної платформи, яку противник намагається приховати, що ускладнює її виявлення", - пояснив аналітик.

Рябих стверджує, що на меншу відстань "Іскандер" летить ще швидше.

"Від моменту оголошення тривоги до фактичного удару проходить всього кілька хвилин - дві-три, не більше. Тому при оголошенні тривоги з балістичною загрозою є лише кілька секунд для швидкої реакції, щоб пройти до укриття", - додав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це так санкції діють
Відповісти
Blingle Jacksonville, FL
10221-3 Beach Boulevard,
Jacksonville, FL 32246, United Ꮪtates
9049778928
Holiday night glow inspiration (Aileen)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні