Що може статися з окупованими територіями України через 30 років

0
Що може статися з окупованими територіями України через 30 років
Якщо Росія збереже контроль над окупованими територіями України, вони повністю знелюдняться вже за кілька десятиліть.

Про це в ефірі 24 Каналу розповів правозахисник, засновник ГО "Східна правозахисна група" Павло Лисянський.

Він зазначив, що окуповані території України вже переживають найгострішу демографічну кризу: населення зменшилося в кілька разів, народжуваність обвалилася, а смертність зростає. Останнє підтверджується зокрема діями окупаційних "адміністрацій", які хочуть розбудовувати крематорії та зберігати прах в урнах, щоб витрачати менше місця на кладовищах.

За словами Лисянського, колаборанти вже підрахували, що під владою російських "визволителів" населення окупованих частин Луганської та Донецької областей повністю зникне через 70 років, якщо темпи його скорочення залишаться, як зараз.

"Але окупанти часто люблять применшувати проблему. Тому, я думаю, якщо зважати на правдиві цифри, то населення не буде вже за 30-40 років", - наголосив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні