В українському місті працівник ТЦК побив чоловіка

1
В українському місті працівник ТЦК побив чоловіка
У мережі поширили відео, на якому чоловік у формі б'є людину, яка відмовляється з ним іти. Стверджується, що це сталося у Харкові.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець відреагував на відео у своєму Telegram-каналі.

Він повідомив, що його представниця у Харківській області направила лист до обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб з'ясувати обставини інциденту.

"Наголошу, що такі випадки потребують неупередженого і швидкого розслідування. У країні, яка бореться за свою незалежність, усе має бути відповідно до законодавства, а якщо є порушення прав людини - необхідна належна реакція та відповідальність", - додав Лубінець.

На сторінці Харківського ОТЦК та СП у Facebook підтвердили, що конфлікт стався у п'ятницю, 6 вересня. За їхніми словами, чоловіки "брутально відмовилися" надати документи для перевірки, а один з них непристойно ображав військовослужбовця.

На місце викликали поліцейських, після чого чоловіків доставили до РТЦК та СП для уточнення персональних даних. Один із затриманих отримав направлення на проходження військово-лікарської комісії.



"Командування Харківського ОТЦК та СП та Салтівського РТЦК та СП засуджує поведінку підлеглого військовослужбовця, який відреагував на провокацію. Призначено службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті організаційні та дисциплінарні заходи. На час розслідування військовослужбовець – учасник конфлікту не залучається до роботи груп оповіщення військовозобов’язаних", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ще дивуються чого тцкунів недолюблюють!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні