Відомий український ведучий висловився про втечу Винника та Потапа з України

0
Відомий український ведучий висловився про втечу Винника та Потапа з України
Український ведучий Анатолій Анатоліч висловився про відомих артистів-втікачів Олега Винника та Потапа. Шоумен відповів, чи підтримує позицію репера та співака.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, Винник у перші дні великої війни втік до Німеччини. Понад 2 роки він відсиджувався за кордоном та мовчав про терор, який відбувався в Україні. Влітку цього року Олег несподівано заявив про повернення в український шоубізнес, а зараз, перебуваючи за кордоном, поводить себе так, ніби нічого не сталося.

За словами Анатоліча, він не підтримує позицію скандального артиста. Ведучий зізнається, що до втечі Винника, у них були дружні стосунки, проте після 2022 року все змінилося. Анатолій вважає, що Олег досі не розуміє, що в якийсь момент покинув своїх шанувальників:

У нас з ним були нормальні стосунки, коли він жив в Україні. Мені шкода, що він не повернувся у важливий момент. Я розумію настрої суспільства, і я їх підтримую, але в якийсь момент такі люди як Олег Винник не зрозуміли контекст і протупили, а потім не змогли собі і суспільству зізнатися, що набокопорили.

Також шоумен висловився і про Потапа, який, на відміну від Винника, не зникав з інфопростору, але також втік до Європи. Наразі артист будує свою кар'єру за кордоном і не коментує війну в Україну. На думку Анатоліча, Потап переконаний, що українці радо приймуть його навіть після втечі.

"Іноді буває, що не сказав кому щось, а потім воно накрутилося, і ти такий: "Ну не сказав, протупив, воно якось саме розрулиться". Так думає Потап, до речі. У мене таке відчуття, що він думає: "Зараз поп*зд*ть і все буде нормально", – додав ведучий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні