В українському місті біля ТЦК сталась штовханина між жінкою та водієм слубового транспорту

0
В українському місті біля ТЦК сталась штовханина між жінкою та водієм слубового транспорту
В Одесі стався конфлікт між працівником районного територіального центру комплектування та жінкою. Відповідне відео зранку 7 вересня поширила низка телеграм-каналів.

Одеський обласний ТЦК та СП відреагував на цю ситуацію та опублікував офіційне повідомлення у Facebook.

Там зазначили, що у відео, яке поширюється Мережею, громадяни намагаються дискредитувати військових.

В Одеському ТЦК та СП розповіли, що ця подія сталась біля збірного пункту, де жінка, бувши в емоційному стані, перешкоджала роботі районного центру комплектування та соціальної підтримки.

"Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК", – йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці викликали наряд патрульної поліції, й, за словами військкомату, після цього жінка почала поводитися ще агресивніше – вона напала на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту.

"Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах", – пояснили в Одеському обласному ТЦК та СП.

На відео, поширеному в Мережі, видно, що чоловік у військовій формі намагається вивести жінку з двору, а та опирається цьому. Його намагаються зупинити інший військовослужбовець та патрульний поліцейський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні