На Волинь «на щиті» привезуть тіло загиблого Героя

0
На Волинь «на щиті» привезуть тіло загиблого Героя
В Олицьку громаду «на щиті» назавжди повертається Герой Іван Панасюк.

Про це повідомляє Олицька громада.

Орієнтовно о 17 годині (село Дерно), відбудеться зустріч траурного кортежу загиблого Захисника України Івана Андрійовича Панасюка. Просять жителів сіл Дерно, Хром'яків, Дідичі та усіх небайдужих мешканців громади, вийти, гідно зустріти нашого Героя! Закликають встелити квітами шлях нашого воїна до рідної домівки.

Нагадаємо, сержант Панасюк Іван Андрійович, 1967 р.н. - житель села Дідичі. Захисник мужньо боронив безпеку населення та відстоював інтереси держави у зв’язку з військовою агресією Росії проти України. Герой за покликом серця з перших днів повномасштабного вторгнення окупанта на нашу рідну землю став на захист Батьківщини.

Боровся до останнього подиху, проте під час виконання бойового завдання, в районі міста Херсона при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, серце відважного воїна зупинилося.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні