Відомий український гуморист розповів про свій похід до ТЦК

0
Відомий український гуморист розповів про свій похід до ТЦК
Український комік, зірка проєкту "Вар'яти шоу" Володимир Жогло розповів про свій похід до ТЦК та чи вдалося йому оновити військові дані. Артист також пояснив, як ставиться до хейту в мережі, що він не на фронті.

Про це пише УНІАН.

За словами гумориста, він часто стає жертвою хейтерів. Українці звинувачують зірку, що він замість того, аби служити в лавах ЗСУ виступає на сцені. Такого його звинувачують в ухиленні від мобілізації. Деколи юзери навіть бажають смерті Володимиру та радять краще "здохнути в окопі".

Попри постійну критику в мережі, Жогло не зважає на подібні висловлювання. На його думку, українці можуть дорікати чоловікам, які не служать, адже у багатьох загинули рідні. Проте комік обурений діями українських знаменитостей, які постійно виправдовуються.

"Я вважаю, що такі коментарі справедливі, тому що це людський біль. Багато хто втратив когось, з родини, з близьких. У мене один із найкращих друзів зараз воює в штурмовій бригаді. Я вважаю, що це справедливе дорікання. Люди мають на це право, не можу їх обмежити. І напевно, що багато з них переживають тяжкий біль. І публічні рила, такі як в мене, коли люди бачать їх, а вони ще веселяться, то їх це бісить. Виникає логічне питання: "Чому він там, а не хтось інакший?". Все, що я скажу, будуть сприймати як виправдовування. У нас є культурні діячі, які дозволяють собі казати: "Я ефективніший тут, я не для цього, треба лікуватися у Німеччині", – зазначив Жогло.

Гуморист вказав, що він ходив до військкомату та оновив дані. При цьому наголосив, що він "ніколи не ухилявся" від армії, натякаючи, що готовий стати на захист держави, коли отримає повістку.

"ВЛК пройдено двічі. Дані оновлено. У мене на руках військовий обліковий документ і всі інші. Ніколи не ухилявся. Пішов у військкомат добровільно", – додав Володимир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні