Відома військова з «Азовсталі» звернулася до українців з несподіваним проханням

0
Відома військова з «Азовсталі» звернулася до українців з несподіваним проханням
"Пташка" з Азовсталі розповіла у своєму Instagram про те, яким бачить свій останній шлях. Дівчина дала поради українцям, як саме хоче, щоб з нею попрощалися після її смерті.

Про це пише УНІАН.

"Не плачте — допомагайте"
"Пташка" закликала не оплакувати її, коли настане час, а замість цього спрямувати емоції в конкретні дії на користь України. Вона попросила українців допомагати армії і тим, хто постраждав від війни.

"Кожен раз, коли захочеться плакати — донатьте на дрони. Якщо вже закінчиться війна — допомагайте дитячим будинкам та сім’ям полеглих. Турбуйтесь про вдів," — поділилася вона.

Поліщук написала, що не хоче, аби на її похороні люди приносили квіти. Замість цього вона попросила дарувати їх матерям: "Подаруйте їм любов, бо мені вже буде на квіти байдуже".

"Я хочу літати і після смерті"
Парамедекиня також розповіла про своє бажання бути кремованою, а її прах просить розвіяти на горі в селі Тухля Львівської області. Вона наголосила, що не хоче бути похованою в землі:

"Не закопуйте мене в землю. Я хочу літати і після."

"Не сійте розбрату"
Важливе місце в її зверненні займає прохання не шукати винних серед своїх, а звинувачувати лише росіян, які принесли війну на українську землю. Поліщук просить українців не дати місця розбрату в своїх серцях:

"Не звинувачуйте нікого, окрім росіян. Не сійте розбрату. Повірте, це те, чого мені найменше хотілось при житті".

"Заспівайте для мене"
Особливу увагу "Пташка" приділила тому, щоб на прощанні з нею не було скорботи, а звучала музика. Вона закликає співати, як вона співала під час оборони "Азовсталі", і згадувати Маріуполь, де залишилась її частинка.

"І про Маріуполь заспівайте. Там я залишилась. Там я правда жила. Плекайте ненависть до всього російського," — написала вона.

"За воїнами не плачуть"
Парамедикиня завершила своє звернення словами про те, що воїнів не оплакують, а ними пишаються. Вона наголосила, що війни повинні бути предметом гордості та помсти:

"Я воїн. За воїнами не плачуть. Ними пишаються. В їх честь влаштовують турніри. За них мстять".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні