Відомий український співак розповів про алкогольну залежність

0
Відомий український співак розповів про алкогольну залежність
Український співак, екс-учасник гурту "ДіО.Фільми" Вадим Олійник відверто розповів про пристрасть до алкоголю. Артист пояснив, як погані звички повпливали на його життя.

Про це пише УНІАН.

За словами виконавця, негативною стороною слави для нього стали різні публічні заходи. Саме під час них Вадим часто зловживав алкоголем. Відтак, у нетверезому стані в Олійника розв'язувався язик і він розповідав багато зайвого.

"Незручно – це коли я інколи накидувався на якихось там тусовках і потім мені ставало дуже соромно за те, що я дуже багато ляпав язиком того, чого не треба", – поділився артист.

А щодо заборонених наркотичних речовин, то Олійник наголосив, що ніколи не вживав нічого подібного. Він каже, що його завжди лякали наркотики. Водночас не приховує, що до алкоголю ставиться по-іншому, і були часи, коли він міг випити дуже багато.

"Чесно кажучи, у мене чомусь так склалося, можливо, дійсно оця сільська натура, вона повпливала на те, що я міг пити дуже багато алкоголю, але взагалі не пробував якісь наркотики. Все це пройшло дуже далеко від мене, тому що я постійно думав про те, що мені незрозуміло те, що буде відбуватися з моїм організмом після цього, і це мене дуже сильно лякало", – розповів співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні