У одній з країн НАТО заявили про «нацистські війська» в Україні

2
У одній з країн НАТО заявили про «нацистські війська» в Україні
Скандальний прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо знову заявив, що в Україні нібито воюють "нацисти", а міжнародна спільнота це ігнорує.

Про це Фіцо сказав під час візиту до музею Голокосту у словацькому місті Середь у понеділок, 9 вересня, повідомляє ТСН з посиланням на TASR.

На думку словацького прем'єра, "світ сповнений брехні", оскільки, з одного боку, міжнародна спільнота говорить про злочини нацистів, а з іншого – нібито йде на компроміси, які ображають жертв Голокосту і расового насильства.

"Ми всі говоримо про фашизм, нацизм, і при цьому мовчки миримося з тим, що по Україні ходять підрозділи, які мають дуже чіткий ярлик, який пов’язаний з рухами, які ми сьогодні вважаємо небезпечними і забороненими. Оскільки це – геополітична боротьба, це нікого не хвилює", – заявив прем'єр-міністр Словаччини.

Фіцо вважає, що слово фашист з великою легкістю вживають і в Словаччині.

"Як тільки у вас є якась інша думка, на вас відразу навішують ярлик фашиста. Тому в цих умовах я хочу віддати шану жертвам не пафосними промовами, а хочу закликати до дій. Міжнародна спільнота повинна визнати, що війська, які носять нацистські символи, не можуть воювати в Україні", – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бздіть у трубу скоро Україна закриє вам мадярам, словакам ..... газопровід
Відповісти
"Як тільки у вас є якась інша думка, на вас відразу навішують ярлик фашиста" ПІЦИКУ варто розібратись із тарганами у своїй голові
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні