Ветеран АТО розповів, коли може закінчитися війна

0
Ветеран АТО розповів, коли може закінчитися війна
Навіть за умови оголошення нової хвилі мобілізації, Росія навряд зможе довго продовжувати бойові дії.

Про це заявив в ефірі 24 Каналу військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий.

"Я не буду брехати, що нам залишилося 2-3 тижні. Нам залишилося і не 2-3 місяці. Можливо навіть 2-3 роки. Дуже сумніваюся, що більше. А 2,5 ми вже воюємо. Події цієї осені мають шанс стати переламними. Ми маємо шанс перетнути ту межу, після якої нехай нам доведеться довоювати ще рік-півтора-два. Однак ми вже будемо бачити, що це ми довойовуємо та добиваємо", – сказав Дикий.

Зокрема, серед проблем Росії Дикий назвав нестачу різноманітних видів озброєння. Так, за словами Дикого, танків та бронетехніки у РФ залишилося на рік активних бойових дій, а ствольної артилерії – на ще менший термін.

"Треба це тримати в голові – те що зараз у них на фронті ще дечого вистачає, так це тому, що там в тилі вже вигребли останні склади. Так, на фронт все підвозять і підвозять. Однак підвозити далі вже нічого, склади порожніють. У тих запасах, які здавалися бездонними, там дно вже просвічує. І нам важливо це пам'ятати. Це прогноз за умови, якщо ми будемо все робити. Якщо ми ще посилимо, а не навпаки послабимо після першого покращення мобілізацію. Якщо ми не поведемося на оці пропагандистські вкиди. В армії нашій я абсолютно впевнений. Якщо наш тил не посиплеться, не потече – це мій прогноз", – додав Дикий.

Він також прокоментував інформацію про передачу Росії балістичних ракет від Ірану: "Швидше за все західні розвідки праві. Якщо пишуть, що 200 поставили, виходимо з того, що так і є. Це вкрай неприємно, але абсолютно не фатально. Це не 200 ядерних ракет, це 200 ракет, які мають дальність дії 120 кілометрів. Тобто це навіть менше, ніж у російських ракет з комплексу С-300. Щоправда, тут боєголовка більше. Але так, це ще 200 болючих ударів в межах 70 кілометрової смуги вздовж фронту. Але нагадаю, що вже вистріляно по нас кілька тисяч ракет".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні