Олена Зеленська розповіла, чи вимикають у них вдома світло

1
Олена Зеленська розповіла, чи вимикають у них вдома світло
Помилково вважати, що у будинках високопосадовців не вимикають електроенергію, як по всіх країні. Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що житло президентської сім'ї також потрапляє у зону відключень, тому їм довелося придбати електрогенератор.

Про це вона розповіла у інтерв'ю ТСН.

Перша леді з посмішкою на вустах пригадала, як з дітьми після перших російських обстрілів енергосистеми сиділа при свічках. Перша леді пояснила, що тепер вдома під час відключень працює генератор, хоч він приносить дискомфорт через гучність.

"Авжеж зникає, ми ж живемо в одній енергосистемі. Цього року в мене трошечки легше, тому що працює генератор. Налагодили його роботу. Голосно, але це рятує. Але, наприклад, коли, були перші обстріли нашої енергосистеми, коли ми всі згадали, що таке життя при свічках, то у нас з дітьми були вечори романтичні. Навіть подобалось іноді. Вечеряли при свічках, книжки читали, грали в настільні ігри. Коли можна було, лягали спати раніше", – зізналася перша леді.

Олена Зеленська додала, що з нетерпінням чекає, коли життя повернеться в нормальне русло без відключень світла, без обстрілів і без війни.

"Ми живемо всі в одних і тих самих реаліях. І тому нам всім дуже хочеться, щоб все змінилося знову на нормальне життя, нормальне відчуття життя, щоб діти не боялися, що завтра їхнє життя знову зміниться якимось чином. Щоб вони спокійно розвивалися, ходили до школи, навчалися і вмикали світло, коли їм захочеться", – продовжила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так-так і суху мівіну гризли. Вважай ми повірили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні