Мер українського міста звинуватив ТЦК у мобілізації «людей із сіл»

0
Мер українського міста звинуватив ТЦК у мобілізації «людей із сіл»
У ЗСУ наразі служать близько 95% простих хлопців і дівчат. А от так званих мажорів, які роз'їжджають на крутих автівках, ТЦК зазвичай не чіпає.

Про це у відеозверненні у вівторок, 10 вересня, заявив міський голова Конотопа Артем Семеніхін, пишуть Новини.LIVE.

"Із сіл позабирали практично всіх, із комунальних підприємств теж практично всіх, а ось із крутих авто чомусь не поспішають забирати. Тих, хто має гроші та зв'язки — чомусь не знаю жодного випадку, щоб забрали... Хлопці з контузіями — на нулі, а "мажори" коньяк п'ють", — висловив своє обурення Семеніхін.

Також мер Конотопа пригадав випадок із містянином, який відпочиває з родиною за кордоном, їздить на дорогій машині, але оформив опікунство з догляду за матір'ю, тому отримав право на відстрочку.

"Я дзвонив (до ТЦК — прим. ред.) для того, щоб дізнатися: та людина, яка має великі гроші, яка їздить на класній автівці, яка відправляє свою родину відпочивати під час війни за кордон, — чому він не в армії? Чому в армії зараз служать водії наших автобусів? У нас немає зараз достатньої кількості транспорту на лінії саме через те, що ТЦК позабирали наших водіїв. У нас немає навіть можливості відремонтувати шматок іржавої труби, бо позабирали хлопців", — зазначив Семеніхін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні