Стало відомо, що путін наказав виконати армії рф до 1 жовтня

2
Стало відомо, що путін наказав виконати армії рф до 1 жовтня
Під час несподіваного вторгнення 6 серпня близько десятка батальйонів чисельністю ЗСУ до 400 солдатів у кожному прорвали оборону вздовж російсько-українського кордону, що прилягає до Курської області Росії. За кілька тижнів до стабілізації фронту українці розгромили погано навчених російських призовників і захопили сотні квадратних км Курської області.

Про це пише УНІАН з посиланням на Forbes.

Ця операція вдарила по авторитету правителя Росії Володимира Путіна. Він наказав своїм військам вибити ЗСУ з Курщини.

"Це (операція ЗСУ - УНІАН) поставило Путін під тиском", – заявив міністр оборони Великобританії Джон Хілі.

Збентежений Путін наказав своїй армії відбити Курську область до 1 жовтня. В середу російські війська почали контратаку вздовж західного краю українського виступу.

"Контрнаступ Росії з витіснення українців з Курської області офіційно розпочався", – заявив фінський аналітик Йоні Аскола.

Росіяни націлилися на Снагоськ - село на південь від річки Сейм, за кілька кілометрів на північ від кордону. У головному ударі брали участь щонайменше вісім танків та іншої бронетехніки 51-го полку ВДВ РФ. Через кілька годин після контратаки у селі все ще тривають бої.

"Ситуація на лівому фланзі нашого угруповання під Курськом загострилася", – зазначає українська аналітична група Deep State .

Одночасно окрема російська частина рушила до села Уланок, на правому фланзі українців у Курській області.

Як саме росіяни потрапили до Снагоська, незрозуміло. З підконтрольної Росії території до села можна дістатися двома шляхами: з північного заходу через річку Сейм або по суші з сусіднього міста Коренево. Останнє здається ймовірнішим, оскільки українські військові знищили кожен постійний міст через Сейм у Курську, а також знищили більшість або всі понтонні мости, які росіяни зібрали в цьому районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за трикратне пограбування пенсій крадіяку-скотиняку зе-клоуняку з хряком-порошеняком повісити за ноги на гілляку!!!
Відповісти
за трикратне пограбування пенсій крадіяку-скотиняку зе-клоуняку з хряком-порошеняком повісити за ноги на гілляку!!! модератор підорас
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні