Росіяни з купою важкої бронетеніки пішли у наступ під українським містом

0
Росіяни з купою важкої бронетеніки пішли у наступ під українським містом
Російсько-українська війна триває й окупанти не припиняють спроб прорвати лінію оборони українських захисників на Покровському напрямку.

Про це повідомив в ефірі телемарафону офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ Сергій Цехоцький, пише УНІАН.

"Зранку сьогодні в кількості 14 одиниць важкої бронетехніки в районі населеного пункту Красногорівка пішли в атаку. Наразі 5 одиниць вже підбито – 4 БМП та 1 танк. Далі бої тривають. Також знищено близько 30 окупантів – це лише за ніч, інші дані будуть пізніше. Протягом минулої доби було ліквідовано близько 50 окупантів, збито понад 10 БПЛА та деактивовано засобами РЕБ 97 одиниць БПЛА ворога", – розповів Цехоцький.

Він також додав, що востаннє ворог проводив подібні штурмові дії із застосуванням такої кількості техніки в ніч з 1 на 2 вересня. Тоді окупанти застосували 12 одиниць бронетехніки. Між цими атаками ворог проводив регулярні штурми малими та великими піхотними групами.

"Це були штурми кожного дня й кожної ночі. Це були піхотні штурми, без задіяння техніки. Тому що їм треба якийсь час оговтатися, накопичити сили, підтягнути цю техніку. Тому така пауза в 10 днів. І коли вони не досягають того успіху, на який розраховували піхотними штурмами – тоді вони намагаються такими залізними ударними механізованими кулаками бити по обороні", – пояснив Цехоцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні