На заході України зіткнулися 6 авто

0
На заході України зіткнулися 6 авто
В Івано-Франківську 35-річна водійка "Chevrole" через неуважність та халатність спричинила ДТП за участі шести автомобілів.

Про це повідомила патрульна поліція Івано-Франківської області.

12 вересня в Івано-Франківську на перехресті вулиць Любомира Гузара та Заклинських трапилася ДТП за участі шести автомобілів. Спричинило її авто "Chevrole", за кермом якого була 35-річна водійка.

Як розповіли у поліції, водійка не була уважною, не стежила за дорожньою обстановкою та - рухаючись другорядною дорогою - не надала перевагу в русі автівці на головній дорозі. Відтак її авто зіткнулося з автомобілем "BMW", який відкинуло і через що постраждали припарковані автівки - "Opel Vectra", "Opel Zafira", "Opel Astra" та "Mercedes-Benz".

У поліції зазначають, що унаслідок цієї ДТП, на щастя, ніхто не постраждав, тільки усі автомобілі отримали механічні пошкодження.На водійку патрульні склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні