Не варто витрачати дорогоцінну енергію: гороскоп на 13 вересня

0
Не варто витрачати дорогоцінну енергію: гороскоп на 13 вересня
Необхідні для цього сили забезпечить позитивна космічна енергія, яка в цей час буквально зашкалюватиме. Проте справжній успіх чекає лише на тих, хто зможе визначити правильну мету: вона має бути близькою самій людині, а не нав'язаною кимось ззовні – наприклад, друзями, родичами, статтями у ЗМІ чи так званою громадською думкою.

Про це пише ТСН.

Овен
Для представників вашого знака сьогоднішній день – просто іменини серця: отримавши можливість діяти так, як ви любите, – тобто наполегливо – ви зможете багато чого досягти.

Телець
Надмірна емоційність, яку ви сьогодні відчуватимете, може завадити реалізації важливих проєктів та внесе дисонанс у взаєминах з оточенням – як колегами, так і близькими людьми.

Близнята
Запас енергії, яку ви матимете цього дня, не варто витрачати на ненайважливіші справи – наприклад, на прибирання в домі: бажано направити її на більш глобальні та вагомі проєкти.

Рак
Представники вашого знака, мабуть, єдині у всьому зодіаку, кому не рекомендується ствати до реалізації нових професійних проєктів – принаймні доти, доки не будуть завершені старі.

Лев
День – хоча б його другу половину – бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми – особливо літніми родичами та маленькими дітьми, яким ви, найімовірніше, давно не приділяли уваги.

Діва
Небажано відмовлятися від проєкту, над яким ви працювали останнім часом, тільки тому, що він зупинився: до його успішного завершення залишилося зовсім небагато, тож не варто кидати його на пів дорозі.

Терези
Чим би ви сьогодні не займалися, орієнтуватися потрібно не на результат, а на процес: у такому разі вам вдасться не тільки отримати задоволення від роботи, що виконується, але і дійти гарного результату.

Скорпіон
Відчувши, що самостійно не даєте раду з вирішенням важливого професійного питання, не соромтеся звертатися за допомогою до колег, які обізнані в ньому, – вони обов'язково допоможуть.

Стрілець
Моральну втому від подій, які ви переживаєте останнім часом, необхідно перетерпіти — вона не триватиме вічно, до того ж, найближчим часом відкриється друге дихання, а з ним і приплив сил.

Козоріг
Від фізичних навантажень будь-якої властивості сьогодні краще відмовитись: вони відберуть у вас масу енергії, а результат виявиться малозначним, тому краще присвятити фінальний день робочого тижня відпочинку.

Водолій
Не можна нехтувати важливими шансами досягти успіху як у професійному, так і в особистому житті цього дня: навряд чи долі та зіркам сподобається, що їхні милість та допомогу проігнорували.

Риби
Представникам вашого знака бажано зайнятися створенням майданчика для подальших професійних дій: експромт не дасть бажаних результатів, тому бажано добре підготуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні