Скільки військових зібрала рф для наступу на Курську область

0
Скільки військових зібрала рф для наступу на Курську область
Російська Федерація зібрала від 35 до 60 тисяч військових для відбиття Курської області.

Про це в ефірі КИЇВ24 сказав Олексій Гетьман, військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни.

На запитання щодо двох днів контратак, які ворог зараз здійснює проти Збройних сил України на території Курської області, Гетьман зауважив, що "вони готувалися".

"Вони зібрали, за різними оцінками, від 35 тисяч до 60, як каже Верховний головнокомандувач. І там повітряно-десантні війська, там десантно-парашутні війська, десантно-штурмові війська і бригади морської піхоти. Вони зібрали з різних ділянок фронту і переміщували їх, десь щось в тилу там пошукали", - сказав експерт.

Він додав, що "вони збираються не дуже підготовленими, скажімо, військами, бо вони не пройшли бойове злагодження, що має бути обов’язково, наспіх вони туди були перекинуті".

"І пробують робити те, що наказав їм Путін: до 1 жовтня видавити наші війська з цих позицій. Чи будемо ми там далі знаходитися і тримати оборону щільно, чи зробимо якісь маневри… Якщо їх буде велика кількість переважати, я не впевнений, що ми там будемо триматися до останнього", - зазначив військовий оглядач.

Гетьман не виключив, що "такий був наш план - відволікти великі сили ворога, а потім відійти і зберегти наші підрозділи, і переміщати їх вже в інші місця. "Цілком можливо, це можна припустити", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні