На заході України чоловік вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові

0
На заході України чоловік вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові
В Закарпатському ОТЦК та СП розповіли подробиці затримання чоловіка біля Мукачівського ДЮСШ у четвер, 12 вересня.

Про це повідомили у Закарпатському ТЦК та СП.

Як повідомили на сторінці Закарпатського ОТЦК та СП, 12 вересня близько 15:30 агресивно налаштований чоловік підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Коли військовослужбовець відкрив двері, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти.

"Група військовослужбовців зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК та СП миттєво відреагували на цей акт агресії та затримали нападника, застосувавши силу, аби кривдник не втік до прибуття поліції. Їх дії були адекватними, швидкими та рішучими, оскільки ситуація вимагала негайного реагування на неадекватну та агресивну поведінку молодика. Нападника було передано наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізовано до лікарні де йому надають необхідну медичну допомогу", — йдеться у повідомленні.

В ОТЦК та СП додали, що наразі проводиться перевірка обставин інциденту, поліція з’ясовує обставини цієї події, включно з оцінкою дій військовослужбовців. Також за фактом нападу на військовослужбовця розпочато службове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні